Stonhard wprowadza na rynek rewolucyjne rozwiązanie podłogowe dostosowane do potrzeb branży spożywczej i napojów

Stonhard, pionier technologii podłóg bezspoinowych, z dumą ogłasza oficjalne wprowadzenie Stonchem CIP w Europie. To przełomowe rozwiązanie, zaprojektowane specjalnie dla sektora żywności i napojów, ma na celu przekształcenie i wzmocnienie przestrzeni CIP (Clean in Place) dzięki niezrównanemu połączeniu bezpieczeństwa, trwałości i innowacyjności.

 

Stonchem CIP łączy w sobie dwa wydajne systemy: solidny Stonclad UT, teksturowaną podłogę uretanową odporną na uderzenia i szok termiczny, oraz serię Stonchem 800, technologię winyloestrową specjalnie zaprojektowaną, aby wytrzymać trudne warunki chemiczne typowe dla obszarów CIP. To innowacyjne połączenie stawia czoła typowym wyzwaniom stojącym przed tymi przestrzeniami, zapewniając trwałość, bezpieczeństwo i wydajność posadzek w obiektach gastronomicznych.

 

Sean McIntyre, European Linings Manager, jest gotowy zaoferować wsparcie techniczne, handlowe w Państwa obszarach: sean.mcintyre@stonhard.com

 

Poznaj przyszłość posadzek do obiektów spożywczych i napojów dzięki Stonchem CIP – najlepszemu, na nowo zdefiniowanemu i trwałemu rozwiązaniu podłogowemu, które zapewnia bezpieczeństwo, trwałość i wydajność pod każdym względem.

 

Kliknij na obrazek powyżej, aby pobrać kartę informacyjną produktu.

 

Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z nami

  • WYBIERZ WŁAŚCIWY PRODUKT

  • SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI





  • News feed pod